tag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post1189628097986834497..comments2023-09-10T17:28:52.976+02:00Comments on Fartones: Pululeando per Viena por Pululanta (Viena-Austria)Fartoneshttp://www.blogger.com/profile/15539825406778475628noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post-14742291779686954092012-04-20T21:18:31.186+02:002012-04-20T21:18:31.186+02:00Tienes toda la razón. En España en relación con lo...Tienes toda la razón. En España en relación con los sueldos y exceptuando el alcohol, los precios son caros de cojones. <br />Sin ir más lejos, en semana santa eché gasoil en Vizcaya a la ida a 1,39€ y en Francia a 1,34€.<br /><br />Y los precios de los restaurantes a nivel parecido, como aquí o más baratos.Tonihttps://www.blogger.com/profile/11784562254794036959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post-48849797239914080682012-04-20T20:40:39.434+02:002012-04-20T20:40:39.434+02:00Pues yo tengo la sensacion de qu'en Alemaña, B...Pues yo tengo la sensacion de qu'en Alemaña, Belxica y Luxemburgo xintase abondo barato, incluso ms qu'equi.<br />Menos en Inglaterra que te llanten unes hosties (aderezaes col cambiu la llibra) de tiritar en metiendote n'un restaurante y Irlanda que nun anda lloñe, tengo la sensacion de qu'equi pasense colos preciosFartoneshttps://www.blogger.com/profile/15539825406778475628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post-82452434654368012062012-04-20T20:13:17.852+02:002012-04-20T20:13:17.852+02:00Bueno, lo de Munich no fue mala suerte con las sal...Bueno, lo de Munich no fue mala suerte con las salchichas. Es que pedimos la típica y es la salchicha blanca cocida que te la traen flotando en una cazuela con agua... con una pinta de lo menos apetecible... Y no entro en más detalles :-D<br /><br />En cuanto a lo que habláis de precios, también tenemos la sensación de que cuando vamos a grandes capitales europeas los precios son parecidos o tan sólo un pelín superiores a los de aquí en Asturies, que en comparación (y con perdón) no es más que un pueblín.pululantehttp://pululante.esnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post-83104392082153264152012-04-19T18:04:43.889+02:002012-04-19T18:04:43.889+02:00David
Yo la verda qu'en contaes ocasiones term...David<br />Yo la verda qu'en contaes ocasiones termino xintando de restaurante al viaxar, munches vegaes nun sal tan bono como esperabes (ye que n'Asturies y n'España xintase perbien) pero otres munches sal perbien y amas ye munchu mas barato...cosa qu'habria que ponese a esplicar....<br /><br />Toni<br />Cuando tuvimos, nun en Viena, en Tallin, fai como 6 años, pasonos asemeyao, dempues d'unos dies xintando col meciu esi de frutos del bosque, mermelaes y carnona con de too que te ponen en la cocina centro-norte europea, l'ultimu dia apetecianos tanto una ensalada normal col so aceite y sal que creo que aquel italianu nel que cenemos camudose a ser un tres estrelles michelin pa nos :-)Fartoneshttps://www.blogger.com/profile/15539825406778475628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post-37329202206147323992012-04-19T14:54:57.755+02:002012-04-19T14:54:57.755+02:00Yo ya fae 7 u 8 años que tuve en Viena y onde mejo...Yo ya fae 7 u 8 años que tuve en Viena y onde mejor cené fue en un italiano de gama alta justo al lao de la catedral. Y recuerdo que nun fue más caro que aquí.Tonihttps://www.blogger.com/profile/11784562254794036959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post-89576885164189755862012-04-19T11:04:55.749+02:002012-04-19T11:04:55.749+02:00Yo cuando tiro p'allá enriba vivo de los puest...Yo cuando tiro p'allá enriba vivo de los puestinos esos de comida morralla que ta perbona. <br />Siempres gastamos les perres nun restaurán que tien bona pinta y la verdá ye qu'el resultáu siempres ye decepcionante, anque, per otru llau, val pa valorar ainda más el producto asturiano del que tanto esbarramos siempres.David Castañónhttps://www.blogger.com/profile/11353085421794105201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post-49000852638962325142012-04-18T23:27:41.152+02:002012-04-18T23:27:41.152+02:00Ta claro que pa empanar filetes hai que dir a Casa...Ta claro que pa empanar filetes hai que dir a Casa Colo y que te los pongan con quesu. Polo demas, habra que dir prebar esi chigre...si voi a Viena :-).<br />¿Como que'n Munich tuvisteis mala suerte coles salchiches?. Home, les francfurt como'n Francfor nun tan, pero d'ehi a males :-)Fartoneshttps://www.blogger.com/profile/15539825406778475628noreply@blogger.com