tag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post7885550791485894044..comments2023-09-10T17:28:52.976+02:00Comments on Fartones: Quince Nudos (Ribeseya)Fartoneshttp://www.blogger.com/profile/15539825406778475628noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post-42336974756390739292015-06-25T09:46:53.240+02:002015-06-25T09:46:53.240+02:00L'arroz ye que nun tengo más quorum que'l ...L'arroz ye que nun tengo más quorum que'l del guah.e pequeñu y esta vegada tabemos solos, que si non, vaya si cai, nin!<br />Prau Monga tamién la teníen y tuve pensando cuala prebaba, a mi estes espumoses convencenem más que les de mesa, sedrá pela clarificación o lo que seya, pero nun me dan más.<br />La prósima cae la del Prau :-)Fartoneshttps://www.blogger.com/profile/15539825406778475628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5350209724492635017.post-3621889683940412572015-06-24T09:41:03.514+02:002015-06-24T09:41:03.514+02:00Vaya pintaza esi Tataki ... yo tamién debo visita ...Vaya pintaza esi Tataki ... yo tamién debo visita ensin arroz pa probar otres coses. <br /><br />Sobre les sidres brut, toi d'alcuerdu contigo, EM ta a meyor nivel que les dos que mentes, pero pa mí (y ye dalgo personal) gana de goleada Prau Monga. Y da-y otra vuelta a la sidra de mesa, ta meyorando ... el problema de la sidra de mesa ye que nun dexa ser sidra natural, y eso produz madre, y nun ye plan presentar una botella con madre, entós, al clarificala, pierde; pierde sabor ya aromes. Pero tan nello, y toi probando sidra de mesa cada vegada más bona. 1947 d'Angelon tamien. Coyonuda. Y nun me paguen, eh? XDDavid Castañónhttps://www.blogger.com/profile/11353085421794105201noreply@blogger.com