lunes, 18 de enero de 2016

Casa Leo (La Villa - Villaviciosa)

Casa Leo ye'l chigre que sustituye a un clásicu en La Villa como foi El Roxu. Una sidrería más dientro de la ufierta chigrera de la zona, na que falten restaurantes d'otru tipu.

Remocicáu llixeramente per dientru, el llocal ye de los de ventanes y puertes de maera de tola vida con contres y tamaños enormes, bien decoradín y puestu, tien un comedor pa la parte de tras. Nos quedemos na zona de chigre porque nun teníemos más intención que la del tapeu.

A falta de prebar pescáu y otres cosines, decir que pa tapear resultó bien. Entamemos con unes zamburiñes plancha que taben perbien feches de puntu y con una salsina na que sólo y-quitaría esi estra d'ayu que yos-dio por poner, con menos taríen meyor. La reación un plizcu piquiñina, ¡que menos q'una docenina, ho!.
Riques.


Unos pimientinos del padrón que volvíen a tar perbien de puntu y taben sabrosos, n'esti casu, fueron toos que "non", que ye un detalle :-). Esta vegada la ración foi lo que tenía que ser.

El caberu  platu pa compartir fueron los calamares frecos a la romana.  Otra ración interesante, calamares bien preparaos que comimos bien agustu.

Dos botellines de sidre Vigón, un par de cafetinos con xelu y un chupito para un total de 22,5 € persona que pa la zona ye tirando a caru.

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