Hace 6 años
jueves, 22 de noviembre de 2007
Hotel Les Viñes (Puertu-Uvieu)
Bono, dalgun dia habia qu'entamar a conocer los chigres y restaurantes normales, vamos los que los mortales hipotecaos poemos permitinos. Asina que decidi entamar con esti Restaurante situa n'un pueblin de les afueres d'Uvieu, Puertu. El sitiu ye mui afayaizu y tien unes vistes perguapes a la xenra l'Aramu. Ye mui recomendable dir na primavera o na seronda o culisquier dia que tea con sol, pero nun mui caldiu, como pue ser en branu. Si vos entrugais porque ye facil la respuesta: el sitiu mas prestosu pa xintar ye la terracina acristala que tienen fuera, y claro, con munchu calor pues afogate. Ya vos conte como ye'l sitiu, aparte de ser un hotelin perguapu, xintase perbien. Mui rico'l pitu caleya de los de verda, prietin, prietin, pero tienru y xugosu preparau con unes pataquines y una salsa con cebollina de les de toa la vida (semeya) o los sollombos de gochu, perbono. El calamar na so salsa tamien ta pa rellambese (un solo calamar grande (nun xigante, eh?) preparau cola so tinta). La carta de vinos ye curtia, pero nun ta na mal, les ultimes vegaes tomamos un Azpilicueta crianza, enenates tamien habia dalgun blanco avieyau en pipa, que ya nun vi na carta. Entamos, segundos, cafes, postres (on de por ciertu, a pesar de nun ser llambion, tienen un arroz con llechi con requemadin per riba que ta coyonudu) y un bon vinu, rondareis los 30 € persona, calida / preciu perbona. Dir cuando querais que nun vais a arrepentivos. Escaeciaseme comentar que'l serviciu ye rapidu, atentu y eficiente, joder!! nin que me pagaren por ello h.a h.a
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