De compartir pedimos una ensalada de bocartinos con yele de vermu y salsa de wasabi. Mui rica, interesante el yele de vermu (que ye lo blanco que veis na semeya) y la salsa de wasabi que taba persele (nada de picor) y asemeyabase mas a una mostaza. Ensalada fresquina y bien presentada. Mui prestosa.
De segundos yo tireme pol corderin llechal esgüesau con milfueyes de pataques y cebolles. Perfeutu de puntu, prestome munchu el corderin esti. Bien preparau, presentau y una racion d'interesante tamañu, con una salsa prestosa. Ya podeis matame, porque nun m'alcuerdo de que yera, solo que y-pegaba estupendamente.
Pel otru llau de la mesa, una merlucina del pinchu endolcada n'alga Nori y con trigueros. Quitando que taba algo sosa (eso ye de facil arreglu) un pescadin bien preparau y perfrescu. Prestosa combinacion pa'l que-y guste la merluza (ye qu'a mi, nun ye un pexe que me de mas)
Esta vez, si, un postre pa compartir (mira que nun somos llambiones, pero convencionos el camareru) un "tiramisu". Voi entrecomillalo, porque parecia fechu cola Thermomix deconstructora. A ver, bien ricu con tolos ingredientes, pero como veis pola semeya de tiramisu, poco. Eso si, taba rico, pero podien llamalo d'otra manera.
Un cafetin con xelu y una infusion d'eses. Llamome l'atencion el detalle del cafe con xelu, onde'l xelu tamien yera cafe (anda, nun me mireis raro y comprobailo na semeya)
De compaña tuvo perlli un Contino reserva 2005 (el segundu que pasaba pela mesa, anque solo bebimos un). Vinin clasicu que llamonos l'atencion dientro d'una carta sorprendentmente escasa y poco dada a sorpreses, miento, sorpresa lo escasina que yera jeje.
Aprox, 43€/cabeza de monopoli, quiciabes un plizcu caro pagalo un, pero colos papelinos azules nin lo notemos. Prestosa cena que ameyoro la primera impresion del sitiu (lo poco afayaizu que yera, vamos)
Hace 6 años
7 comentarios:
Oi, ¿qué ye eso de los tiques? ¿qué papelinos azules?
Mira, na entra de la Terraza de la Casona, nel segundu comentariu ta puesto. Amas, qu'hai un enllaz a la paxina. Basicamente, tien que datelos la to empresa como complementu al sueldu.
Cada día me presta más leéte.
Home Manu, pues munches gracies, faise lo que se puede :-)
Esti desechelu polo mesmu que fales al entamu ... nun atopo un correu pa compartite'l documento colos restaurantes ...
Dexote el mio:
davidlopezcastanon@gmail.com
Salu collaciu!
Pues la verdá ye que nun tien mala pinta.
Non, non, xintemos bien. La cuestion ye que'l sitiu nun ye perafayaizu. Vamos, que pa una cena romantica nun pega munchu :-), pero xintase bien, polo menos acertemos cola comida :-)
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