lunes, 19 de noviembre de 2007

Gallery Art&Food (Xixon)

Pues ya veis!! dende qu'entame col blogue yel tercer sitiu que tranca (El Saleru, El Noceu y agora El Gallery) que-y vamos facer. Ya nun vais poder dir, pero podeis lleer esti post.

Teo de dir actualizando coses, asina que pocuñin a pocuñin voi poniendo sitios nos que tuve enantes de que se m'escaezcan les coses (d'esti escaecieronsme delles coses, pero bono)
Güei toca falar del Gallery. Un sitiu de los de "ocasiones" y vaya que si, porque baratu nun ye. Esti sitiu ye dificil de definir anque teo clara una cosa, indiferente nun te dexa, asina que o te gusta o non, nel mio casu, gustome. La comida podemos metela n'eso de "Nouvelle Coucine" o como se ponga en frances, el casu, que nun ye solo la cocina lo que nun te dexa indiferente. El llocal, por mas que lu mires siempre tien delles coses a les que un nun ta acostumau. Paez mas un sitiu de lo mas "in" del Nueva York pijo, enllenu d'obres d'arte, qu'un "chigre" en Xixon. En definitiva, d'esos sitios a los que-y pides mas que comer bien, pides, cola pasta que dexes, que too seya perfecto o cerca d'ello polo menos. Pues bien, cumple coles dos coses. Per un llau l'atencion ye perbona ensin agobiate, per otru tienen munchos detalles. Como vos ponen un aperitivu alcoholicu, yo vos aconseyo prebar la sidra de xelu Canadiense, un placer que cuando vas al "club del gourmet" a mercala quitensete les ganes de facelo, asina que ya que tas equi, palantre!!. Muy diferente de la nuesa, na que ver, bien por ellos por tener algo asina de diferente. Segumos colos entrantes yequi decepciononos un poco la parrilla de verdures, pero'l pate de fua casru taba que, como vos diria, dificil de igualar. De segundu cochinillo desgüesao, esquisitu, nun teo palabre pa el tampoco. Tienen una carta de vinos pa aburrite buscando, y mui especial que lu escoyes tu nuna especie de PDA que te dan...pa perdese, bono el escoyiu pa nun perdem munchu, fue un Pago de Capellanes 2004 crianza Tinto de Ribera'l Duero. Postres y cafes (con unes caxigalines pa tomar con el y la "xestina de los azucarillo mui prestosos), unos 60€ eur per capita, nun ye baratu, pero a mi prestome asgaya- Por cierto, marches pa casa con un bote grande imitando la famosa sopa de tomate. Ye tolo que teo de contar. Aconseyable, a toes lluces pal que-y preste disfrutar de sabores nuevos y sitios especiales.

2 comentarios:

Bond dijo...

Dicen que Alejandro Urrutia ha fichado por el Club de Golf de Castiello. Habrá que pasarse por allí...

Fartones dijo...

Yo teo palos, por si hai que entamar una partidina de pasu :-)