Hace 6 años
domingo, 8 de junio de 2008
La Pumara (Uvieu)
Toi riendome de velo, como ye que nun lu tenia blogueao? jeje. Pues esti chigre na meta de la movida de la sidre Uvieina (la cai Gascona), tien tres ambientes diferentes depende de lo que teis buscando. Si ye chigre, primer pisu, siempre enlleno xente onde ye comlicao hasta facese sitiu pa llegar a la barra. Si vamos un pisu pa baxo tenemos el restaurante que ta perbien puestu, y si tiramos unu mas, llegamos a la zona d'espiches piquiñines (dicen que hasta 50 pero pudo comprobase que entr mas xente!!). El casu, que pue xintase de picar tipico o unos bonos pescadinos al llombu (la furagaña'l llombu nun ta nada mal). Mui ricos los escalopinos de xata a la sidre, los llangostinos a la plancha, pola mio parte paselo tan bien que nun m'alcuerdo de que mas xintamos :-). En cualisquier casu, pa otres vegaes, ta perbono l'arroz con bugre. Un chigre recomendable, anque claro, acuta-y primero qu'esto siempre ta petao.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario