Hace 6 años
martes, 17 de junio de 2008
El Chaflan (Xixon)
Hola, tengo xunu un poco escaeciu, pero nun tolos meses pue tar un nel mesmu nivel, que quereis que vos diga. Güei voi soltame con dos entraes, una esta de Xixon, que ye un de los clasicos del grupu pa esos dies de "nunn se, vamos pal chaflan", pa los que nun lu conozcais ye'l tipicu chigre (home mas tipicu yel Pumarin de la Pola) nel que se pue salir bien agustu si sabes escoyer lo que xintes. Lo tipico d'esti son los calamares fritos (tienen una de les meyores tapes de calamares de Xixon) y el chuleton de güe a la piedra. Pa esto del chuleton a la pidra, ya sabeis lo que cuenta ye la calida (y estos tienen bien pillao el trucu de como tener la carne) y que ten pendientes de la piedra (que yo lo prefiero a la tipica piedra de mentira que las vas calentando tu) y cumple colos dos requisitos. Normalmente buen palu de sidre Canal y saldreis a unos 20 € persona (como ya se lo que bebeis...), un buen sitiu que nun tien nada que lu faiga mui especial, pero nel que vais quedar bien.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario