lunes, 4 de febrero de 2008

El Palaciu de Riba (Cenera-Mieres)


Pa siguir con febreru, na meyor qu'esti sitiu de, mas o menos, nueva apertura. La verda ye que ye un chigre onde se pue comer perbien. El Palaciu ta n'un entornu privilexau en meta de Cenera, cola sidreria na parte de baxo y'l comedor de la parte de riba puestu colos techos de maera. La verda que'l sitiu ye mui guapu. Amas d'esto tareis entrugandovos como se come, claro, pues comese perbien, que ya lo dixe. Como tabemos ente selmana tiramonos toos al menu del dia. Pa entamar pote, yera caldosu y taba rico, pal mio gustu faltaben-y fabes, pero rico, mui rico. De segundu habia pixin o papos de xata, cualisquiera de les dos coses taben pa llamber el platu. Por ciertu, les raciones xeneroses. El vinu la casa yera dignu, demasiao afrutau pal mio gustu, pero dignu, vamos. Les llambiotaes nun desmerecien natilles con requemau per riba. Pa muestra de les raciones, la semeya del segundu (los papos con pataquines humm).Too por 12 € mas cafeses. Hala que vos preste!!

No hay comentarios: