Esti ye un de los clasicos de la zona, un sitiu d'esos pa farturase xintando caz, sobre too gochu xabaz o venau, que ye lo mas tipico del chigre. Por ciertu, como munchos de los sitios de los pueblinos, yo nomelu casa Ricardo pero creo que tien otru nome "oficial", pal casu, que lu alcontrais ensin problemes. El chigre ye bastante grande cola tipica parte de bar y dempues el comedor. Nun llega a restaurante, pero ta un escalon perriba de lo que ye un chigre. Lo dicho, xintase caza asgaya, ye mas, nun se vos ocurra finar el platu si tais fartucos que son capaces de ponete mas. La vegada que fuimos comimos varies raciones de gochu xabaz y venau, cocinao de forma tipica (guisaino con unes pataquines y unos pimientinos), too perbono y carne verdaderemante bono y bien tratao, amas d'unes ensalaes. Vinin de la casa, que coño, nun necesitamos casera, vamos, que podia bebese, en xarres de cristal. Invitaronme a cenar asina que nun vos se dicir el preciu, pero baratin pa lo que xintamos. Por ciertu, en Sellañu hai un hotel a la entra viniendo dende Cangues d'Onis, que nun se como se xinta, pero ya que tais perlli, nun dexeis de tomar sidre porque mayenla ellos y ta de muerte.
Por ciertu, esti añu nun m'arime perlli, pero dixome un collaciu que Casa Ricardo perdio un poco, yo solo pueo poner que cuando fui taba bien. Como siempre, teneis que prebar vosotros mesmos. Feliz añu!!!
Hace 6 años
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