Si quereis quedar como campeones con la parexa o con unos collacios, esti ye un de los sitios a los que debis dir, eso si, tien un peligru que ya vos contare. El sitiu ye, claramente, de pescau y mariscu. Esti ye'l tipicu sitio que ya vos digo que nin se vos ocurra dir por carne, avisaos quedais. El sitiu ye como un chigre bien puestu, tien una parte de sidreria y otra de comedor, mui asturianu, pero en plan "VIP".
Tolos produtos son de primer nivel, mas frescos creo que nun podrien tar, pa entamar teneis varieda, too perbono, percebinos, bugre a la plancha, amasueles a la marinera (el tamañu les amasueles y los percebes ye pa contar), fritos de pixin...too impresinonante (por supuestu entrugai-yos a ver que tienen mas fresquino). Col pescau, digo vos lo mesmo, entrugar, pero una apuesta segura ye la furagaña'l llombu, prepara de forma tradicional, un pucuñin de ayu, aceite, llimon y'l toque y secretu de la cocinera dan-y un puntu espectacular. la carta de vinos ta bien, normalmente escoyemos Terras Gauda o Gran Bazar Ambar. Tienen un surtiu de postres (si llegais a ellos) que debe tar bien y normalemente dexente la botella de los chupitos enriba la mesa y conviden. El peligru (si vais con enchufe, como ye'l mio casu, salte regalao pa la calida que te dan) si vas ensin enchufe o ensin la persona qu'enchufa (como fui yo una vegada) pue paecer que rompistis tolos platos del chigre...vamos, que'l dueñu (perconociu pela zona) ta como les maraques de machin y la cuenta pue ser d'escandalu o non, depende como se llevante de la siesta. Suerte!!
Hace 6 años
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