El restaurante ya lu conocia, pero facia tiempu que nun diba. L'otru dia fui con unos veceros, qu'amas yeren foriatos, ente otres coses porque quedabanos mui a mano. El sitiu ta bien puestu, sobre too la partre de la entra que ta acristalao y'l segundu de los salones. Un sitiu de tratu amable, bien decorao y con una cocina rico, ensin ser mui rompedora, tampoco podemos llamala tradicional, pero too lo que xintamos taba perbono. Lo dicho, la cabera vegada que fui xintamos d'entamu tortiella de pataquines (ya vos digo que yeren foriatos) y xamon. Les dos coses taben pa prebar otra vegada, ya sabemos que'l xamon nun lu fain ellos, pero escoyenlu. De segundu tabemos en costera y pidimos Ventrisca bonitu pa toos, a la parrilla, tabens impresionante, claro ta que fue un esitu colos veceros. ¡Mira que dicime que nunca yos-dio por prebar bonitu que nun fuera'l de llata! y claro, del bonitu y vamos y pidimos ventrisca, si, soi un perru :-).
De tintu pidimos un bon Rioja crianza 2004 y, como casi siempre, yo nun prebe les llambiotaes. Como nun pague yo, nun lo teo claro, pero calculo qu'unos 40€ persona.
Otra vegada mas una bona entra pa que tengais apuntada na llista. Mañana mas, si teo tiempu
Hace 6 años
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