Un sitiu mas que pesllo. El post yera'l de abaxu, pero ya nun hai chigre :-)
Un sitiu bien conociu por toos nel que se sigue xintando perbien. Tipica sidreria a la que yo y-pongo un pero, que ye que los sitios son tan piquiñinos que tas mas afogau que un chipiron (pero como soi ñarrucu tampoco pasa na). La cabera vega que fiu yeremos un monton y toconos costera de bonitu, asina qu'entamamos por esi palu, bonitu con pisto y hala!! amestamos tolos palos porque habia foriatos na mesa, vamos, que les tapes mas variades salieron d'elli, a parte del bonitu, tamien chorizos a la sidre, chipirones fritos, afogaos, en fin, toa la varianza de platos que se puen xintar nel tipicu chigre, eso si, xintase bien y nun vos defraudara. Too ello dando-y a la sidre a mazu (sedran foriatos pero n'entrando por ella son igual que nosotros!!). Sales alreor de los 20 € por cabeza, asina que too bien. Bono, güei toi poco inspirau, asina que esti sitiu val pa aconseyar y se tais per Xixon podeis prebalu. Hala!!! mañana mas
Hace 6 años
No hay comentarios:
Publicar un comentario