Diba dicir, grandisimu restaurante pero, bono, cualisquiera de vosotros que lu conozca, yo polo menos se d'un, riiriase un ratin llargu. Fuera de coñes, el sitiu ye un de a los que merez la pena dir y prebar. El restaurante ye piquiñin y nun doblen meses, vamos, que acutes sitiu y pues cenar tranquilamente que nun te van dar la brasa pa que marches, que nun va venir naide a ocupate la mesa. El casu, comida casera trata con mimo polos responsables. Sitiu perencontradizu y prestosu nel que pue xintase de forma mui afayaiza. Bones cebolles rellenes, el rau de toro nun ta mal y si me dexais siguir, los sollombos tan de muerte, nesti chigre descubri lo que yera un sollombu pertienro, vamos podies cortalu cola otra parte del cuchiellu. La carta vinos nun ta mal, curtina pero con bones entraes. Exemplu de cena, verdures a la parrilla, sollombu con pataquines, cebolles rellenes y'l amigu Mauro de compaña (que foi'l que xubio'l preciu) rondareis los 40 € persona (casi que lu podia meter en ocasines especiale pol preciu, pero nun se, meyor asina). Si tais pela parte vieya d'Uvieu teneis que prebalo, bono, meyor si pensais tar, porque o acutais sitiu o ye imposible que xinteis sobre la marcha.
Una fartura mas detallada!! otru dia mas.
Hace 6 años
1 comentario:
A saber cuanta ya que pesllaría, agora ta ellí el Married
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